Πληροφορίες επικοινωνίας

Ζητήστε μας προσφορά με βάση τις δικές σας ανάγκες

icon_widget_image Δευ-Παρ: 9πμ με 5μμ icon_widget_image Αριστοτέλους 3β, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 55133 icon_widget_image +30 2310 432000 icon_widget_image info@rigel.gr
  /    /  Τεχνικοί Σύμβουλοι για όλα τα στάδια κατασκευών

Τεχνικοί Σύμβουλοι για όλα τα στάδια κατασκευών

Η πολυετή μας εμπειρία στον κατασκευαστικό κλάδο, έπειτα από σωρεία ιδιωτικών έργων και για λογαριασμό τρίτων, μας καθιστά ειδικούς στο τεχνικό κομμάτι.

«Αξιοποιούμε την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του προσωπικού μας, για δικό σας όφελος!»

Υπάρχει η δυνατότητα να σας υποστηρίξουμε από το πρώτο εγχείρημα σας στο θέμα του ακινήτου, ξεκινώντας από το πολεοδομικό τμήμα, εκπόνηση μελέτης και φυσικά ως πλέον αρμόδιοι στον τεχνικό κλάδο, επίβλεψη έργου.

Αναλαμβάνουμε την υποστήριξή ή και την πλήρη εκπροσώπησή της για την οποιοδήποτε ή και για όλα τα στάδια υλοποίησης ενός τεχνικού έργου.

Προσφέρουμε υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου για αξιολόγηση, εκπόνηση μελετών, επίβλεψη έργων ή και την πλήρη ανάληψη ευθύνης για όλα τα στάδια της κατασκευής ώστε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση της επένδυσής σας και να της προσδώσουμε προστιθέμενη αξία.

Στις υπηρεσίες μας μπορεί να περιλαμβάνονται: Προϋπολογισμός έργου και χρηματοοικονομική παρακολούθηση, αξιολόγηση κατάστασης υφιστάμενων εγκαταστάσεων, προτάσεις επισκευής, ανακαίνισης κτιρίων και εγκαταστάσεων, προτάσεις βελτίωσης λειτουργίας και μείωσης ενεργειακής κατανάλωσης, επιμετρήσεις εργασιών, επιστασία – παρακολούθηση έργων και εύρεση λύσεων για κάθε πρόβλημα, σύνταξη αναλυτικών πινάκων επιμετρήσεων, υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας κ.α.

Ζητήστε μας προσφορά με βάση τις δικές σας ανάγκες
RIGEL