Πληροφορίες επικοινωνίας

Ζητήστε μας προσφορά με βάση τις δικές σας ανάγκες

icon_widget_image Δευ-Παρ: 9πμ με 5μμ icon_widget_image Αριστοτέλους 3β, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 55133 icon_widget_image +30 2310 432000 icon_widget_image info@rigel.gr
  /    /  Κατασκευές κτιρίων υψηλών προδιαγραφών

Κατασκευές κτιρίων υψηλών προδιαγραφών

Η εταιρεία μας έχει ως κύρια εργασία, την κατασκευαστική ανάληψη ιδιωτικών έργων αλλά και την συνεργασία με οικοπεδούχους που ενδιαφέρονται στην μέθοδο της αντιπαροχής.

«Έχουμε ως κύριο μέλημα μας, να προσφέρουμε ένα σύγχρονο και ποιοτικό οικοδομικό αποτέλεσμα, προστατεύοντας τους νέους ιδιοκτήτες των ακινήτων μας από τον κίνδυνο της χρονικής και οικονομικής ασάφειας»

Στην RIGEL κάθε πελάτη μας, είτε πρόκειται για αγοραστή ή για οικοπεδούχο, τον βλέπουμε πλέον σαν συνεργάτη της εταιρίας, με τον οποίο δημιουργείται μία συνεργασία, βασισμένη σε εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και συνέπεια.


Η κατασκευή ενός κτιρίου είναι μια διαδικασία που απαιτεί πλήρη κοστολόγηση, σωστό προγραμματισμό, εκπαιδευμένο προσωπικό, εξειδικευμένους τεχνίτες, συνεχή επίβλεψη και κατάλληλα υλικά. Για κάθε κατασκευή που αναλαμβάνουμε διασφαλίζουμε όλα τα παραπάνω για να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα για τους πελάτες, με αντισεισμική προστασία και τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Αναλαμβάνουμε κατασκευές κάθε είδους ακινήτων (οικοδομών, επαγγελματικών χώρων, κατοικιών ή μονοκατοικιών, εξοχικών κλπ) με εγγύηση την τεράστια εμπειρία και τη φήμη μας.

Η κατασκευή ενός ακινήτου είναι σύνθετη εξελικτική διαδικασία που απαιτεί και πολύπλευρη εμπειρία και γνώσεις όλων των ειδικοτήτων. Πρωτίστως οφείλουμε να κατανοήσουμε τις ανάγκες, τις επιθυμίες, τα όνειρα, την αισθητική και τα χρηματοδοτικά όρια των ιδιοκτητών.

Για να επιτύχουμε τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας: Χρησιμοποιούμε εξωτερικά κουφώματα με σχεδόν μηδενική θερμοπερατότητα και με υψηλή αεροστεγάνωση.
Χρησιμοποιούμε υλικά με μεγάλη θερμοχωρητικότητα και υψηλή ανακλαστικότητα.
Εφαρμόζουμε στοιχεία βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του ακινήτου και της θέσης του.

Και για να επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα διασφαλίζουμε ότι:

Ζητήστε μας προσφορά με βάση τις δικές σας ανάγκες