Πληροφορίες επικοινωνίας

Ζητήστε μας προσφορά με βάση τις δικές σας ανάγκες

icon_widget_image Δευ-Παρ: 9πμ με 5μμ icon_widget_image Αριστοτέλους 3β, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 55133 icon_widget_image +30 2310 432000 icon_widget_image info@rigel.gr
  /    /  Ανακαινίσεις χώρων που προσθέτουν επενδυτική αξία

Ανακαινίσεις χώρων που προσθέτουν επενδυτική αξία

Η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει μία ολοκληρωμένη πρόταση σε θέματα ανακαίνισης, ανακατασκευής ή ακόμα και προσθήκης σε υπάρχον κατασκευή.

«Μία ομάδα αρχιτεκτόνων μηχανικών, θα είναι στην διάθεση σας σε κάθε στάδιο της κατασκευής, από την μελέτη, την εκπόνηση των εργασιών μέχρι και τελική ολοκλήρωση του έργου και παράδοση του!»

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση του χώρου σας, είτε πρόκειται για ανακαίνιση κατοικίας, κτιρίου, επαγγελματικών χώρων, με εξειδικευμένες προτάσεις για κάθε περίπτωση και κάθε ενδιαφερόμενο.

Η ανακαίνιση κατοικίας ή διαμερίσματος ή επαγγελματικού χώρου ή κτιρίου ολόκληρου έχει στόχο να εξασφαλίσει: Αφενός τη συντήρηση του χώρου ή κτιρίου, με σκοπό την αποκατάσταση δομικών προβλημάτων που ήδη υπάρχουν, αφετέρου, την αισθητική – σχεδιαστική βελτίωση – εκσυγχρονισμό , ώστε να αλλάξει μορφή και να ανταποκριθεί σε νέες σύγχρονες απαιτήσεις και να αποκτήσει προστιθέμενη αξία.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει:


Την πλήρη ή μερική ανακαίνιση διαμερισμάτων, κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, κτιρίων

Μεμονωμένες – στοχευμένες εργασίες ανακαίνισης τμήματος του χώρου

Ζητήστε μας προσφορά με βάση τις δικές σας ανάγκες
RIGEL